dimecres, 7 de febrer del 2018

La Model

El passat divendres vaig anar a la presó Model de Barcelona en una de les visites que els divendres a la tarda i el dissabte tot el dia en la que es mostren un parell de galeries un pati i algunes dependències de la presó que s’acaba de tancar fa uns mesos.

Pels que hi vulguin anar cal advertir que s’ha de fer una bona estona de cua perquè les entrades es produeixen cada vint minuts en grups de trenta persones. A canvi la visita es fa molt tranqui-la i sense cap mena d’aglomeracions ni de pressa per sortir.
Encara que el recinte està buit i silenciós la visita impressiona i no vull ni imaginar com devia ser amb els passadissos i les cel·les plens d’interns i guardians a vessar. Aquest dies que tenim empresonats alguns del dirigents polítics catalans el seu record feia encara més viva l’emoció de la visita.

Aprofitant l’estada a la Model vaig fer un petit reportatge fotogràfic que podeu veure tot seguit. La majoria de les fotos estan disparades amb un angular i editades en blanc i negre que em va semblar que era el format més adient.

Clickeu a sobre per veure el reportatge


2 comentaris:

Maria ha dit...

Ses fotos una passada com sempre
Però jo no vull anari
Uffff quin mal rollo

Colomiki ha dit...

Felicitats per les fotos. És un reportatge molt bo. En blanc i negre és perfecte. Cada foto es merexeria un poema. Son molt suggerents.