dijous, 25 de gener del 2018

Coses que no entenc (o sí) XXXV

. Que la sentència del cas Palau no condemni als directius de Ferrovial perquè el seu delicte de pagar comissions ha prescrit quan no ho ha fet pels que les han cobrat.

. Que un país com EEUU pugui estar governat per un megalòman cada dia més dement, inculte i provocador com en Trump.

. Que es gastin 87 milions d’euros per mantenir una tropa de policies i guàrdies civils a Catalunya que no han fet res mes que apallissar els votants de l’1-O i que no es demanin explicacions als que han dilapidat aquesta xifra brutal de recursos públics.

. Que malgrat aquesta descomunal despesa la tropa s’hagi queixat sorollosament del tracte en l’allotjament i l’alimentació rebuts en la seva estada a Catalunya.  

. Que s’inauguri un nou tram de l’AVE: Castelló Madrid, naturalment abans que es faci l’enllaç València- Barcelona, un tram que a sobre no utilitza vies d’alta velocitat i triga el mateix que l’Euromed.

. Que el Govern de Rajoy s’atreveixi a presentar com a candidat a membre del Tribunal Europeu dels Drets Humans al ex president del TC, Pérez de los Cobos, que en no parlar francès ni anglès ha sigut desqualificat pel tribunal que, lògicament, ha recomanat un altre dels candidats.

. Que, com pretén la direcció de El Periódico, es pugui acomiadar el 45% d’una plantilla, ja castigada i reduïda, i continuar editant el diari.

. Que el President del Parlament hagi de pagar de la seva butxaca el desplaçament a Brussel·les per entrevistar-se amb el candidat a President que han designat els partits guanyadors de les eleccions per tal d’evitar una possible acusació de malversació de fons públics.

. Que algun polític pugui mai acostar-se ni remotament  al nivell d'estultícia que ha demostrat avui el President del Govern espanyol en la seva entrevista amb Carlos Alsina a Onda Cero. (Nota: Si no l'heu escoltada busqueu-la a Internet, mai haureu vist a ningú fent un ridícul com aquest.)