dijous, 4 de gener del 2018

Coses que no entenc (o sí) XXXIV


. Que si com diuen ERC i Junts per Catalunya mantenen els seus postulats sobiranistes no hagin sigut capaços de presentar-se en una candidatura única dels partits independentistes.

. Que ara sigui tan difícil posar-se d’acord per la proposta del President del nou Govern.

. Que després d’un fracàs tan estrepitós com el que ha tingut Albiol no hagi dimitit immediatament.

. Que Berlusconi es presenti a les properes eleccions italianes i que a sobre pugui ser el candidat favorit.

. Que es firmi entre el Govern espanyol i l’autonòmic de Navarra el pacte del règim foral sense que ningú piuli, començant pels presidents autonòmics que clamen contra Catalunya.

. Que el Ministeri d’Hisenda vulgui ofegar el sector cultural i informatiu reclamant-li amb caràcter retroactiu un IVA que mai li havia exigit en els darrers anys 2105-2017.

. Que any rere any les pujades dels preus de serveis bàsics com l’aigua el gas i l’electricitat creixin molt més que l’index del preus i els salaris.

. Que Catalunya s’hagi transformat amb l’ase dels cops de tots els Presidents autonòmics en els seus discursos de Cap d’any.

. Que l’anomenat M.Rajoy ens feliciti l’any 2016 el desembre del 2017.


1 comentari:

CarBh ha dit...

i que la fiscalia demani, a les 27 persones imputades pels actes a la UAB del 2013, onze anys i cinc mesos de presó contra cadascuna d'elles com a coautores d'un delicte continuat de desordres públics durant la invasió d'edifici públic, un de violació de domicili jurídic mitjançant la intimidació, un altre de danys qualificats i un delicte continuat de coaccions per restringir o impedir a 528 treballadores accedir als seus respectius llocs de treball.
I podríem seguir enumerant coses que no s'entenen...
On hem arribat? Aquest govern està embogint... Estem retrocedint no anys, sinó segles en la història social!!