dissabte, 15 de juliol del 2017

Tancat per vacances


Hem arribat a mitjans de juliol i és hora de començar les vacances, sobretot aquest any que podem gaudir de net.

Aquesta ha sigut una temporada plena de notícies e informacions de tota mena en la que hem publicat 250 Posts. Ben aviat arribarem, segurament a mitjans d’Octubre, a la xifra dels 2000 posts després de nou anys de presència en els que cap diumenge al vespre ha fallat la presència de l’Ària setmanal.

El nombre de lectors de PROVA I ERROR està situat al voltant dels quatre cents setmanals i els nostres col·laboradors habituals ens ofereixen regularment les seves generoses col·laboracions. També, de tant en tant, alguns lectors ens envien el seu Post del Lector; animem a tothom que s’engresqui i segueixi el seu exemple o, si ho prefereix, que escrigui simplement algun comentari que els Posts li suggereixin.

Tornarem a estar amb tots vosaltres el diumenge 3 de Setembre. Mentrestant, si us vaga, sempre podeu trobar al Blog alguna ària per escoltar, la recomanació d’un llibre per llegir, un poema o un conte recitats, o un bon restaurant per sopar. Només cal que consulteu la Secció del Blog corresponent i allí els trobareu.


Bon estiu i bones vacances a tothom! 


2 comentaris:

Montse ha dit...

Moltissimes gràcies per el blog sempre tan interessant!
Unes bones i merescudes vacançes i fins aviat, Montse

Maria i Miquel ha dit...

Bones vacançes