divendres, 9 de juny del 2017

Coses que no entenc (o sí) XXX


. Que un ministre tingui la immensa barra de dir que no accepta la iniciativa de Catalunya (d’establir una taxa anyal per tots els cotxes que permetés permeti eliminar els peatges ) perquè no permetrà que Catalunya aprovi un sistema propi de peatges diferent del de la resta de CCAA. I el que tenim ara, que aquí es paguen les autopistes i a la resta d’Espanya no, no és diferent?

. Que de sobte, els EEUU, l’Aràbia Saudita, Egipte, els Emirats Àrabs i Bahrein es posin d’acord per organitzar un boicot econòmic radical a Qatar, país al que fins ara havien rigut totes les gràcies.

. Que el Popular hagi passat en pocs anys de ser uns dels bancs més rendibles i valorats del món a valer 1 euro.

. Que el ministre De Guindos digués encara no fa dos mesos, el 18 d’Abril, que: "El Popular es un banco solvente y su futuro lo decidirán sus accionistas". Quin ull!

. Que Sánchez,que tant ha criticat l’abstenció del PSOE en l’elecció de Rajoy com a President, ara, en la moció de censura, adopti la mateixa posició que permet a Rajoy seguir governant. Visca la coherència!

. Que el Tribunal Constitucional, tan àgil en temes relatius a Catalunya, trigui 5 anys a declarar nul el Decret que va autoritzar l’Amnistia fiscal del 2012.

. I que, a sobre, aquesta nul·litat no afecti l’essència de l’amnistia, les regularitzacions realitzades ni els baixíssims impostos que es van pagar.