divendres, 19 de maig del 2017

Coses que no entenc (o sí) XXVIII


. Que el Govern espanyol reclami ara el retorn d’alguns dels papers de Salamanca recuperats fa un parell d’anys després de setanta d’esforços per aconsseguir-los.

. Que  Prenafeta declari que va ocultar al fisc 14 milions de comissions i gràcies a aquesta confessió arribi  a un pacte amb la fiscalia que el lliuri de la presó.

. Que el Govern es passi pel forro la reprovació de la totalitat de la càmera de diputats excepte el PP i mantingui el Ministre de Justícia (sic) i els càrrecs de la fiscalia reprovats.

.Que el PdCat es negui a veure l’evidència i bloquegi l’acusació particular del Consorci del Palau a CD en el judici del cas Palau.

. Que davant la posició majoritària de la militància del PSC en favor de Sànchez, Iceta s’entesti en mantenir això que anomenen “neutralitat activa” en lloc de parlar clar, cosa que no fa gairebé mai.

. Que el Govern implanti bruscament (sense aprofitar el període d’adaptació de fins a sis mesos) el nou sistema de control aeroportuari de l’UE, sense disposar dels equips tècnics ni dels efectius de la policia nacionals que fan falta pel correcte funcionament del sistema, la qual cosa garantiza el caos absolut.

. Que una vegada més la Fiscalia pacti la reducció de penes, que evitin la presó, en aquest cas pels directius d’ADIGSA que han confessat el seu delicte.

. Que amb la seva abstenció el PdCat faciliti al PP l’aprovació del polèmic Decret de l’estiba.

 . Que el Ministeri de Fomento tingui la infinita barra d’anunciar que les obres del pas a nivell de Montcada, que havia promès el 2007, començaran el 2020!