diumenge, 9 d’abril del 2017

Coses que no entenc ( o sí ) XXVII

. Que després que Iceta cridés com un boig “ Pedro...” ara resulti que Balmon recolza, en nom del PSC, la candidatura de la Susanita a la Secretaria General del PSOE. Deu ser per això que han decidit deixar-los votar...

. Que encara hi hagi qui es pugui creure les promeses d’inversions a Catalunya de Rajoy  que sense cap mecanisme de control ni penalització seran, com totes les altres, incomplertes per enèsima vegada.

. Que tenint jugadors com Deulofeu, que ara juga amb la Selecció, o Sandro, que marca un dels gols del Màlaga, el Barça es gasti una milionada comprant jugadors al mercat, que, a sobre, després no fa jugar.

. Que una Entitat Pública com ADIF, responsable de les infraestructures ferroviàries de l’Estat, pugui haver generat un frau de 133 milions d’euros, el 250 % del pressupost de les obres fins ara adjudicades de l’estació de la Sagrera.

. Que el Tribunal Constitucional i el Suprem resolguin amb velocitat supersònica els recursos que el Govern planteja contra els actes de les instàncies catalanes quan triga anys i panys en la majoria dels assumpte que ha de resoldre.

. Que el Govern espanyol s’entesti a menystenir i ignorar l’entrega de les armes per part d’ETA, reconeguda per la societat civil i els Governs de França i Euskadi com un fet de  màxima importància.

. Que totes les grans obres públiques de Barcelona - Línea 9, Sagrera, Glòries - acumulin desviacions i retards enormes i quedin inacabades.