dimecres, 8 de març del 2017

Xiringuito Aigua

Tot i que s’anomena Aigua i està tocant al carrer Marina, aquest xiringuito no el trobareu al costat del mar, sinó per sobre de la Travessera de Gràcia, als Jardins del Príncep de Girona.

És un xiringuito com tants d’altres, un bar al mig d’un parc de terra amb uns quants arbres, taules i cadires d’alumini. Hi veureu gent asseguda amb un vermut o una cervesa i patates fregides o unes olives cap al migdia, però quan s’acosta l’hora de dinar, comença a haver-hi cua per agafar taula i és que la seva cuina va molt més enllà: peus de porc desossats, xai al forn premsat, patates al caliu amb sobrassada, foie fresc a la planxa sobre seva caramel·litzada, pop roquer..., tenen una petita selecció de vins a bon preu… total, un petit oasi gastronòmic entremig de nens jugant, àvies que passegen, amics, famílies… prenent el sol o a l’ombra. 
Darrera hi ha el xef Albert Marimon del restaurant La Cava de Tàrrega, que embassa al buit els platillos que després són acabats a la planxa del xiringuito. Defensen un producte de qualitat, una cuina d’autor i una relació qualitat preu immillorable. A l’hivern hi podeu fer esmorzar de forquilla o dinar, tenen menú de migdia entre setmana, i a l’estiu-tardor, també hi podeu sopar o prendre una copa cap al tard.


Jardins Princep de Girona Facebook.com/xiringuito.aigua


1 comentari:

Clara ha dit...

El que no descobreixis tu, Hermínia...!!! ;)