dijous, 16 de febrer del 2017

EL NÚVOL amplia continguts i proposa un Verkami

                                                       Foto: Josep M.Cortina

El NÚVOL, digital de cultura,  és una publicació que des de fa cinc anys està present a la xarxa i fa una significativa tasca de difusió del món cultural. Hi escriuen molts autors que comparteixen, de forma col·laborativa i desinteressada, les seves idees i coneixements sobre tota mena d’esdeveniments en el camp de la de literatura, la música, el cinema, l’art, la fotografia i en general de tota l’actualitat cultural. Té més de 100.000 lectors cada més  i un prestigi àmpliament reconegut. Com saben els lectors del Blog jo hi escric sovint articles sobre temes de fotografia.

Ara NÚVOL té el projecte d’ampliar continguts i oferir-los en formats nous: llibres digitals, Revista anual en paper i la publicació física d’alguns llibres. Per això han posat en marxa un procés de participació en el finançament d’aquestes activitats a través d’un Verkami en el que els lectors, que reben gratuïtament els continguts actuals, poden també col·laborar de manera més activa. El seu, editor, Bernat Puigtobella, us ho explica en aquest vídeo:


Aquells que puguin estar interessats en aquest projecte poden entrar a la pàgina de Verkami  a través del següent enllaç:


Allí trobaran explicades amb detall les diferents fórmules de col·laboració i les seves recompenses.