divendres, 3 de febrer del 2017

Coses que no entenc ( o sí ) XXIV

. Que Aznar hagi dimitit de President del PP per la política de diàleg amb Catalunya quan ell va pactar, quan li convenia, allò que no està dit amb Convergència i en Pujol.

. Que l’inefable President del Govern menteixi en parlar de la web de la Generalitat, dient que no té versió castellana, faci el ridícul més espantós, i no passi absolutament res.

. Que amb els seus precedents l’Antonio Hernando, portaveu del PSOE, s’atreveixi a dir  amb tanta seguretat que no aprovaran els Pressupostos que presenti el PP.

. Que AQUAMED, l’empresa pública encarregada de la supervisió de reconegui que, després de donar per correctament acabades les obres de depuració de Flix, encara quedin per extreure uns 80.000m3 dels llots, que representen al voltant del 9% del total.  I que no passi res de res!

. Que ara resulti que en Mariano Rajoy s’ha convertit també amb un home del temps!

. Que aprofitant-se de la indiscutible relliscada del jutge Vidal el agents polítics, opinadors i tertulians de tota mena la distorsionin i carreguin sense aturador contra el procés, el Govern i qualsevol posició favorable al Referendum i les iniciatives per intentar portar-lo a terme.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo tampoc entenc cap de les situacions que esmentes i no crec que es tracti d'un tema d'edat!