divendres, 28 de desembre del 2012

Aventura!


Ja sé que és molt just de temps, però encara us queden tres dies per anar a veure una obra de teatre que es presenta al Teatre Lliure fins el trenta d’aquest mes.
Parlo  d’”Aventura !”, del dramaturg Alfredo Sanzol, que representa la Companyia “T de Teatre”, amb la que aquest autor col·labora habitualment.
L’obra explica la història de sis socis d’una petita una empresa que no va malament però que en rebre una oferta de compra per part d’una empresa xinesa decideixen deixar-se de tonteries i vendre, pel que pugui passar. El problema és que no venen l’empresa, sinó que acaben venent una de les seves sòcies.

Un text amb clau d’humor però amb reflexions de fons sobre el món actual i els comportaments humans.
Un posta en escena senzilla, molt àgil, de concepció moderna i amb unes interpretacions excel·lents, a les que ja ens tenen acostumats les actrius i els actors de T de Teatre.

Les crítiques han estat mot positives i com a mostra podeu llegir la que va escriure Marcos Ordoñez, el prestigiós crític teatral de El Pais.

2 comentaris:

Pau ha dit...

Sí, molt recomanable l'obra i la secció 'Escenes' d'aquest blog. ;)

Ricard Fernández ha dit...

M'afegeixo a la recomanació. La crisi ens està deixant molt bon cine i molt bon teatre. Han coincidit a la cartellera "Pàtria", "Poder absolut" i "Aventura". Tres perspectives diferents. Totes molt recomanables.